peregill´s blogg

peregill´s blogg

Om bloggen

I denne bloggen samler jeg mine skriverier i ulike media samt beskrivelse av mine kurs mm.


Inspirasjonsseminar

Kurs og seminarerOpprettet av Per-Egill 08 juni, 2015 16:58:37

Vi ønsker velkommen til inspirerende lederseminar med noe å tygge på.

Tirsdag 16. juni kl 08.30 – 10.00

Slemdalsveien 70 A, Vindern i Oslo

Påmelding: pef@solstadgruppen.no

Norske virksomheter bruker årlig store summer på å utvikle sine ledere. Sannsynligvis kastes det bort mange penger på tiltak som ikke virker – og som heller ikke kan virke. Samtidig opplever mange norske virksomheter et betydelig krav til omstilling. Ledere har et særlig ansvar for å mestre og prestere for å gjennomføre de omstillingene vi nå vet kommer. Dyktige ledere kommuniserer på en måte som driver fremtidig lønnsomhet.

Skal vi få til varig endring må vi arbeide med virksomhetens virkelige strategiske og operasjonelle problemer, utfordringer og muligheter. Endringer skjer ved å blande det adferdsmessige, emosjonelle og kognitive sammen med en vilje til utforskning for å skape ny arbeidspraksis.

Lederutvikling er rettet mot den enkelte leders utvikling og kompetanseøkning. Med ledelsesutvikling tenker vi oss at selve lederskapet er ment for hele ledelsen og organisasjonen.

PROGRAM

· Hør om hvordan effektiv leder- og ledelsesutvikling er en viktig konkurransefaktor

· Hvordan vi utvikler ledere og medarbeidere som er skodd for fremtiden

· Få et innblikk i hvordan SG jobber med å trene og utvikle ledere

Foredragsholder er Per-Egill Frostmann, partner i Solstad Gruppen.

Velkommen til inspirerende seminar om hvordan du får mer igjen for dine investeringer i leder- og ledelsesutvikling. Hvis 16. juni ikke passer, så gjentar vi seminaret den 26. august.

Solstad Gruppen er en ledende aktør innen forretningsorientert Human Capital Management. Vi bistår små og store virksomheter i utviklings- og endringsprosesser. Med solid erfaring fra lederutvikling, omstilling og karriereutvikling leverer vi effektive prosesser. Vi tilbyr profesjonelle mentor- og coachingsamtaler om effektiv ledermobilisering i alle de tre lederfasene INN (ansettelse/integrering) - OPP (utvikling) og UT (omstilling/avvikling). Vi støtter og utfordrer deg.

RISIKOSIKRING GJENNOM EFFEKTIV LEDERMOBILISERING

Påmelding: pef@solstadgruppen.no

  • Kommentarer(0)//peregill.fmcexecutive.no/#post78